Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 2723 Deprecated: class-phpmailer.php is deprecated since version 5.5.0! Use wp-includes/PHPMailer/PHPMailer.php instead. The PHPMailer class has been moved to wp-includes/PHPMailer subdirectory and now uses the PHPMailer\PHPMailer namespace. in /www/wp-includes/functions.php on line 5513 Deprecated: class-smtp.php is deprecated since version 5.5.0! Use wp-includes/PHPMailer/SMTP.php instead. The SMTP class has been moved to the wp-includes/PHPMailer subdirectory and now uses the PHPMailer\PHPMailer namespace. in /www/wp-includes/functions.php on line 5513 WERKERVARING - Carolien

mijn cv

werkervaring
Learn MoreGet Started

Optimize Your Business Today!

boek een gratis speedsessie

DREAM BIG

MARKETING EN SALES HOREN BIJ ELKAAR

Vanaf 2017 ben ik ondernemer, en heb ik allerlei verschillende marketingprojecten opgepakt. De gemene deler is dat ik naast marketing ook altijd focus op sales. De marketingmachine kan perfect zijn, maar de leads moeten toch opgevolgd worden.

Altijd maak ik duidelijke sales- en marketingdoelstellingen zodat we ook echt kunnen meten of de marketingmiddelen effect hebben. Niet alleen adviseren maar ook uitvoeren! 

 

 

AFAS SOFTWARE

UITDAGING, LEREN en GROEIEN

AFAS Software is voor ruim 4,5 jaar mijn thuisbasis geweest waar ik onwijs veel heb geleerd. De marketingmachine van AFAS staat als een huis, en door de jaren heen heb ik eigenlijk alles gedaan wat ik wilde doen. Een kleine greep:  

  • Ik was eindverantwoordelijk voor de ruim 150 evenementen die op jaarbasis werden georganiseerd.
  • AZ, AFAS LIVE en het AFAS Circustheater, de 3 grote sponsorschappen van de softwaregigant. In deze rol was ik verantwoordelijk voor activatiecampagnes, events om in contact te komen met prospects en/of klanten en natuurlijk naamsbekendheid.
  • Samen met het new business team was ik verantwoordelijk voor de leads (afspraken) voor sales. Met de website als grootste leadgenerator en een inspiratieplatform met contentmarketingstrategie.
  • In 2015 is de AFAS Foundation opgericht en ik mocht in het bestuur plaatsnemen. Naast marketingactiviteiten en projecten beoordelen heb ik aan het begin gestaan van het oprichten van een stichting 

 

MY Specialties

NIEUWSGIERIG WAT IK VOOR JE KAN BETEKENEN?

 

  

Strategische marketingplannen

projectmanagement

spreken

inspiratiegesprekken

 

WHEN WE GO WAY BACK

WIST JE DAT?

Op mijn 15e ben ik begonnen met werken bij de golfbaan. Op mijn allereerste werkdag liet ik gloeiend hete koffie vallen. Een tijdje was ik verantwoordelijk voor het bijvullen van de waterkannen en het verschonen van de asbakken (ja, toen mocht je nog binnen roken).  De verantwoordelijkheden bleven groeien naarmate ik er langer werkte. 

Na ruim 6 jaar was het tijd om te stoppen. Als ik erop terug kijk heb ik hier vooral geleerd om verantwoordelijkheden te nemen en een hoop mensenkennis opgedaan.

 

 

supermarkt

Mijn vader ooit een baantje als vakkenvuller voor me had geregeld maar ik dit echt niet wilde doen..

LET IT SNOW

Ik zonder skileraren opleiding wel les gaf? Gelukkig bleef ik onderaan de berg in de kinderwiese

wicked

Ik tijdens mijn eindstage bij het Circustheater de musical WICKED wel vijf keer heb gezien?!

BORETTI = FAVoRIET

Mijn zus en ik samen voor het bedrijf van mijn oom BBQ’s, fornuizen en pannen verkochten op braderiën en beurzen?