Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 2723 Deprecated: class-phpmailer.php is deprecated since version 5.5.0! Use wp-includes/PHPMailer/PHPMailer.php instead. The PHPMailer class has been moved to wp-includes/PHPMailer subdirectory and now uses the PHPMailer\PHPMailer namespace. in /www/wp-includes/functions.php on line 5513 Deprecated: class-smtp.php is deprecated since version 5.5.0! Use wp-includes/PHPMailer/SMTP.php instead. The SMTP class has been moved to the wp-includes/PHPMailer subdirectory and now uses the PHPMailer\PHPMailer namespace. in /www/wp-includes/functions.php on line 5513 DIT BEN IK - Carolien

Carolien wesselink

Dit ben ik
Learn MoreGet Started

Optimize Your Business Today!

boek een gratis speedsessie

Don’t Settle For Less

GO BIG OR GO HOME

Dit ben ik: Caroline Mariëtte Magdalena Pompe – Wesselink. Heel officieel dan. Mijn roepnaam is Carolien en naar Caat(je), Caro of C luister ik ook.

In 2017 ben ik voor mezelf begonnen en tot nu toe is dit een van de betere keuzes die ik heb gemaakt. Met mijn liefde voor marketing help ik ondernemers graag met het realiseren van hun droom. En daar wordt ik dan weer heel gelukkig van.

Mijn motto: DON’T SETTLE FOR LESS, ALWAYS GO BIG OR GO HOME 

 

TAKE THE PLUNGE

ONZEKER, ENG maar vooral BEVRIJDEND

Eigenlijk wilde ik altijd al ondernemen, maarja wie was ik nou? Op mijn telefoon, mijn laptop en op rondslingerende papiertjes vind je meerdere businessplannen. Sommige zijn echt niks waard en andere kunnen oprecht iets worden. Wat was ik blij toen ik eindelijk besloten had om voor mezelf te beginnen, maar F*CK wat was dat eng! Inmiddels is het nog steeds eng, voel ik me echt nog wel eens onzeker maar vind ik het vooral de meest heerlijke baan die ik ooit heb gehad!

  • Eigenaar CAROLIEN, waarmee ik voornamelijk strategische marketingplannen schrijf of projectmanagement taken uitvoer
  • CO-Founder GROEIHELDEN, hier vind je online trainingen, online scans en een boost your business traject.
  • Een van de toffere dingen die ik heb gedaan is plaatsnemen in het bestuur van de AFAS Foundation (ik ben nog steeds op zoek naar een manier die voor mij werkt om in de Goede Doelen sector iets te kunnen betekenen) 

MY Specialties

NIEUWSGIERIG WAT IK VOOR JE KAN BETEKENEN?

 

  

Strategische marketingplannen

projectmanagement

spreken

inspiratiegesprekken

 

wil je nog meer weten?

PLATTELAND, OOSTENRIJK en MARKETING

In 1989 ben ik geboren en zijn we (mijn ouders en mijn 2 zussen) opgegroeid in Vinkenbuurt. Na de HAVO besloot ik een jaar naar het buitenland te vertrekken. Na een taalcursus Frans in Frankrijk belande ik in Flachau, Oostenrijk en ben ik hier gaan werken. Daarna besloot ik naar Leeuwarden te verhuizen en heb ik International Hospitality Management gestudeerd. Hierna was het tijd om volwassen te worden en ben ik gaan werken bij een softwaregigant. Na een dikke 4,5 jaar ben ik voor mezelf begonnen. 

 

HUISJE BOOMPJE BEESTJE

Ik woon in Utrecht samen met mijn man Maarten en ons zoontje Hugo

LET IT SNOW

Wintersport is mijn favoriete vakantie en mooie hikes maken vind ik super!

TEA PLEASE

Koffie lust ik niet, thee vind ik heerlijk. Coca Cola Zero is wel een miniverslaving

INTROVERT VS EXTRAVERT

Ik ben een hele sociale introvert. Werk daarom het meest effectief vanuit huis

From Our Founder

Make Your Own Opportunities

Een van de redenen waarom ik mijn eigen onderneming ben gestart is zodat ik mijn eigen tijd kan indelen. Ik wil namelijk tijd hebben voor de overdreven knuffelsessies met Hugo, om bij mijn familie te zijn en leuke dingen te kunnen doen met vrienden. 

Ik lees elke paar jaar alle Harry Potter boeken weer opnieuw en speel graag een potje tennis. 

Wil je samen een keer tennissen of kennismaken? Neem dan contact met me op!